B-orkest

Opleiding

Om het jaar houden we een ledenwerving onder de jeugd op school, hierdoor hebben we een aantal jeugdleden. Binnen onze vereniging volgen verschillende jeugdleden muzieklessen. Ze krijgen afzonderlijk van elkaar wekelijks les van een instructeur. Na enige tijd les kunnen de kinderen plaatsnemen in ons jeugdorkest, het B orkest.

B orkest

Het B-orkest is opgericht op 12 februari 2013 en bestaat uit een leuke groep enthousiaste jeugdleden. Elke dinsdag om 18:15 tot 19:15 komen we bij elkaar om te oefenen in De Hoogt in Uitwijk. Op dit moment is Kees Treffers tijdelijk onze dirigent is. We treden regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens de toneeluitvoeringen, mei-, zomer- en kerstconcert, jeugdfestivals en het Altena Streekfestival. Het is een leuke groep en we hebben veel lol met elkaar.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Loop eens binnen bij ons op de repetitie, dan kun je kennis maken met de instrumenten en de leden. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via e-mail: jeugdsecretaris@uw-fanfarecorpsjuliana.nl.