Ons nieuws

Toneel: Informatie en voorlopige uitvoeringen.

Na een periode van rust is “toneelgroep Juliana” gestart met de voorbereidingen van wederom een avondvullend stuk. Na het bekend worden welke spelers dit jaar mee gaan doen zijn de zichtboekjes besteld om te gaan lezen en een keuze te maken. Dit jaar is de keuze gevallen op “Eerlijk of heerlijk” van schrijver Hans Gnant.

Elk jaar weer staat er ‘s zomers een kilometerslange file voor de boerderij van Hannes en Lotte Mintjes. En elk jaar weer worden ze door de automobilisten lastig gevallen voor een glaasje water, wat suiker, gebruik van het toilet, en ga zo maar door. Goed zat, zijn ze het. Dit jaar zullen ze zich uitgeven voor de knecht en de meid en voor elke dienst zal betaald moeten worden. De eerste verdiensten dienen zich al snel aan. Hannes moet iemand onder een omgekieperde aanhanger uitslepen, en die zijn vrouw verlangt wel zo naar een borrel, dat ze er een bedrag voor neer legt, waar ze er in de supermarkt een hele fles voor krijgt. En zo volgen er nog veel meer verzoeken. En alles kan worden ingewilligd, nou ja alles… De zaken lopen dus goed, totdat er een rechercheur verschijnt die beweert dat er geld van een bankoverval in het hooi verstopt zit. Reden voor een aantal file gasten nog wat langer in de buurt van de boerderij te bivakkeren. Het geld blijkt verdwenen. De meid en de knecht worden verdacht…

Voorlopig zijn er 4 uitvoeringen gepland, 19, 20, 26 en 27 februari. Kaarten á € 7,50 kunnen besteld worden vanaf 11 januari bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153 alleen op werkdagen tussen 15.00 en 20.00 uur. Afhalen van de kaarten kan in de foyer van de Hoogt op dinsdagavond 2, 9 en 16 februari en op woensdagavond 3 en 10 februari tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Volg ons ook op Facebook: Toneelvereniging Juliana

 

Anne van Breugel

4 januari 2016

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *